Alle meshouders

Subcategorieën

 • Metaal ontbramen

  Ontbramers om metaal mee te ontbramen. Ook voor het ontbramen van plaatwerk en van buizen. Professionele kwaliteit ontbraammessen van Noga en Martor. Ook een ontbraammes voor het ontbramen van gaten.

 • Kunststof ontbramen

  Ontbraammessen voor kunststof. Professionele ontbramers om kunststof mee te ontbramen. Ook voor het ontbramen van kunststof buizen, randen, gaten en platen. Zowel ontbramers van Noga en Martor.

 • Rubber messen

  Professionele messen voor het snijden van rubber. Geschikt voor het snijden van een rubber plaat, rubberen tegels en algemene rubberbewerking. Hieronder vindt u een rubbersnijder voor iedere toepassing.

 • Leder messen

  Solide messen voor lederbewerking. Kies voor het snijden van leder het juiste leermes. Bij ons vindt u een groot assortiment ledersnijders welke uitstekend geschikt zijn om zowel dikke lagen leer als dunne lagen leer mee te snijden. Ook een snijmes voor leer dat uit meerdere lagen bestaat. Uiteraard vindt u hier ook een plat leermes dat gebruikt kan worden voor het verwijderen van stiksels uit leer.

 • Papier messen

  Stevige papiermessen om papier mee te snijden en papierritsers voor het rillen van papier. Bedoeld voor industriële toepassingen. Solide papiersnijders voor zowel enkel het snijden van de toplaag papier en het open snijden van papier rollen, als een papier mes voor het snijden van meerdere lagen papier. Een uitstekend snijmes voor papier, de bovenste laag, is de Olfa TS-1.

 • Magazijn messen

  Professionele messen voor uw magazijn, kartonsnijders geschikt voor o.a. het open snijden van dozen en foliesnijders voor het snijden van folie. In uw magazijn mag het juiste kartonmes en foliemes niet ontbreken.

 • Technische vezels

  Professionele messen voor het snijden van technische vezels.

 • Karton messen

  Solide kartonmessen voor de verpakkingsindustrie. Een mes voor karton, folie-messen en een mes voor verpakkingen kunt u hieronder kopen. Geschikt voor het op maat snijden van uw verpakking. Stevige karton messen voor veelvuldig gebruik.

 • Voedsel industrie

  Solide messen geschikt voor de voedingsindustrie, o.a. de Martor MDP lijn. De Martor MDP messen voor de voedsel-industrie zijn gekeurd om in aanraking met voedsel te komen en zijn voorzien van een TÜV certificaat. Hiernaast is de Martor MDP lijn metaal detecteerbaar, indien er delen van de meshouder of het lemmet afbreken dan zijn deze altijd te localiseren.

 • Ontbraammes

  Een ontbraammes kopen? Bij ons vindt u een perfect ontbraammes voor zowel metaal als kunststof. Wij hebben de bekendste ontbramers welke een mee-draaiend mesje hebben, maar ook een ontbraammes voor buizen of voor het ontbramen uw plaatwerk. Uiteraard het Noga ontbraammes en het Martor ontbraammes vindt u hieronder.


4 producten, producten per pagina:

sorteer op:

4 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826